Iubirea este conductorul principal al Vieții însăși

Iubirea naște pasiune, bucurie, trăire, sens și artă. Iubirea naște idei care apoi te călăuzesc în călătoria vieții.

Ideea mea s-a născut dintr-o joacă pasională și intimă între mine și iubita mea pe când renovam camera de cămin din campusul studențesc. Eu am propus să facem camera galbenă, deși mă atrăgea și ideea de albastru azuriu, iar prietena mea înclina mai mult către roșu pasional sau alb simplu. « Hai să facem camera multicoloră !!! » propun eu, iar ea acceptă cu bucurie. Întreaga zi am amestecat culori, am scos nuanțe, am testat o parte din pereți, am revopsit iar rezultatul a fost peste așteptări…doar că noi eram plini de vopsea din cap până în picioare.

Ne-am privit, am izbucnit în râs, ne-am dat hainele jos, una câte una, pe muzica celor de la Queen, am luat fiecare câte o pensulă în mână și am început să ne stropim astfel încât corpurile noastre au devenit multicolore ca pasărea paradisului.

Toată joaca asta s-a finalizat printr-o partidă de amor nebun.

Corpurile noastre s-au înlănțuit într-un dans al erotismului și ne-am trezit lipiți de peretele proaspăt vopsit. Am continuat să ne mișcăm de la un capăt la celălalt al peretelui lăsând în urmă linii și forme ale corpului, culori amestecate, energie și vibrație astfel încât, la sfârșit ne-am așezat întinși pe parchet și am privit ceea ce păstra, ca într-un testament, moștenirea neprețuită a acelor momente de extaz.

Am hotărât să nu ne atingem de acel perete care devenise un suvenir unic ce redă în detaliu starea noastră sublimă. La sfârșitul anului universitar am fost nevoiți să ne mutăm și neputând lua cu noi peretele pe care am imprimat

povestea noastră de amor

, ne-am întristat.
Aceea nostalgie de a lasă în urma noastră imaginea uneia dintre cele mai frumoase amintiri, ne-a ambiționat și provocat să găsim o soluție și așa a apărut kitul AmorArt.